Vinn en familiefotografering!

Vi i ART FOTO ønsker å gi bort en eksklusiv familiefotografering til en heldig vinner (Verdi kroner 12.000,-)

Vet du om en familie som fortjener en familie fotografering?  Kanskje har vært utsatt for noe uforventet, noen som ikke har hatt det så bra, noen som rett og slett fortjener en oppmuntring i hverdagen?

Meld på din egen familie eller en familie du kjenner!

Send oss da en mail til post@art-foto.no, hvor du forteller hvorfor akkurat denne familien fortjener å vinne en familiefotografering.

 

Vi trekker den heldige vinneren 15.mars.2014

 

konkurranse

1 kommentar
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*
  • Elin Rydningen

    Hei, Eg og bror min fortener ei familiefotografering. Vi har hatt lang tids feide som endte i stor søskenkjærlighet. Det er 10 års forskjell mellom oss og mellom der er ein til bror. Å ha funne sammen i søskenkjærlighet er vakkert og eit foto som viser vår leken søskenkjærlighet, latter og alvoret vi har samen ville vert wonderfull! Lillebror min har stort hjerte, som vises i praksis. Han og Camilla tok til seg fosterbarn som var 1 time gammel. Dette barnet fekk eg være fadder til. Ei stor avgjerd i livet mitt da eg ikkje ser på meg sjølv som kristen men har ein åndeleg tilnærming til livet. Ein fadder er meir enn oppdragelse av barn i Guds tro. Vi kan gje dykk historia vår om de trekker oss som vinnere av denne fantastiske premien. Vi kan dele vår historie med dykk, de kan (kanskje) få bruke den i reklamemateriell, avheng av min lillebror, som eg er så glad i 🙂 mvh Elin, storesøster.ReplyCancel

BLOG

FOLLOW US

Menu