TEAMET

SYLVI

Utdannet fotograf og har oppnådd tittelen Fotografmester. Sylvi er grunderen bak ART FOTO og høsten 2018 tar hun familien med seg og flytter til Bergen for å åpne enda ett ART FOTO studio. Dette blir spennende!

Fotograferer i hovedsak Bergen og Haugesund området.

Sylvi har spesialisert seg på fotografering av barn, hun har også selv to barn. På kontoret ser du henne aldri uten en kopp pepsimax.

KATHRINE

Kathrine er utdannet fotograf, har tittelen Fotografmester og er avdelingsleder på Haugesunds avdelingen. Hun begynte som lærling hos tidligere anerkjente Anne Iren Håvarstein, hun har også jobbet hos Vibekes fotostudio på Rennesøy.

Kathrine har stor lidenskap for fotografi og liker å leke seg med ulike lyssettinger med annerledes/kunstnerisk vri. Barn og familier er hennes spesialitet. Hun er en smilendes åkrabu som liker seg godt på åkrasanden.

MICHELA

Michela er kommer fra Bogenes i Danmark. Så hvis du syns det er en danske i telefonen er det grarantert Michela du snakker med. Michela traff en flott normann på et besøk i Norge. Så siden da har hun vært her. Super bra for oss!

Hun er opprinnelig utdannet dyrepasser, men har alltid elsket foto og kunst. Michela har ansvar for logistikken og bildebehandling av barnehage og skolebilder hos oss.

SISTE NYTT PÅ BLOGGEN

Les og følg bloggen vår. Her legger vi ut bilder fra fotograferinger, fototips, nyttige informasjon og masse annet snacks.

Menu