Min historie

Som barn elsket jeg å bla i fotoalbumene til foreldrene mine. Jeg elsket å få vite mer om min egen familie og historie. Hvem var personene på bildet, hva gjorde de. Jeg mener selv at dette både gav meg trygghet og selvtillit. Jeg kjente min historie - det var bilder av meg selv helt fra jeg var nyfødt og jeg viste hvem som hadde vært der med meg.

Når jeg ble eldre begynte jeg å spørre etter barnebilder av mine foreldre. Det fantes kun to bilder av dem som barn, før skolealder. Begge var tatt hos fotograf.

Min far fortalte meg at hans familie ikke hatt råd til å gå til fotograf, men min bestefar syntes det var så viktig med bilder, så han hadde klart å få bytte noe arbeid med en fotograf - slik at min far fikk sitt barnebilde.


Disse bildene er grunnen til at jeg valgte å bli fotograf og starte ART FOTO.

Som fotograf er vi utrolig privilegert.
Tenk vi er med å skape historie!
Vi foreviger mennesker og deres historie for de neste generasjonene.

Nå når jeg selv har fått barn, syns jeg disse bildene av mine egne foreldre som barn er enda mer verdifulle. Jeg studerer dem og studerer barna. “Ja, han er mest lik bestefaren sin.” Og mine barn liker også å se på dem og høre historier om når besteforeldrene var barn.
- Sylvi Andersen

Grunnlegger av ART FOTOMenu