Familiefotografering | Fototilbud

Vi har noen ledige timer igjen Lørdag 10.mai 2014.  Det tenkte vi måtte være perfekt for familiefoto! Normalt tat vi kr 1000,- ekstra for fotografering på Lørdager, men vi bestemte oss for at de familiene som vil ha fotografering da skal slippe Lørdagstillegget. Det er tre ledige fototimer igjen:)

Så hiv deg på og få unna familiefotoen før sommeren setter inn, så er du også sikret bilde til årets julekort og julegaver 🙂

 

_DSC9676-Edit

 

 

Nb! Hvis dere skal ha med dyr på familiefotograferingen må det opplyses om på forhånd. Dette pga at det kan være andre kunder vi skal ha samme dag som er allergiske.

 

Familiefotograf i Haugesund, ART FOTO

ART FOTO ligger på Kolnes / Førresfjorden som er i Karmøy kommune (fastlandssiden). Vi ligger rett med grensen mellom Tysvær, Karmøy og Haugesund kommune. ART FOTO er et kreativt fotostudio med tre faglærte fotografer. Alle våre fotografer har Mesterbrev. Det at ART FOTO er en mesterbedrift betyr trygghet og kvalitet for deg som kunde. Vi fotografere familiefoto, bryllup, nyfødt, baby, barn, gravid, familie, konfirmant, reklame, barnehage og skole foto. I tar også oppdrag utenbys og har mange foto oppdrag i Sveio, Stord, Bømlo, Bokn, Vindafjord, Stavanger og Bergen. Familiefotografering syns vi er ekstra kjekt. 

 

no comments
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

BLOG

FOLLOW US

Menu