Evig vakre bilder | barnefotograf

I dag hadde vi en mor som etterbestilte et bilde vi hadde tatt flere år tilbake. Det som grep meg med dette bildet, var at jeg fortsatt den dag i dag, mange år etter – elsket bildet og syntes det var utrolig vakkert.

Som med alt annet varierer det med hva som er på mote når det gjelder portrett fotografi. ofte endrer deg seg etter både etter interiør og klesmote. Nå har det vært veldig moderne en tid med vintage preg på bildene. Bildene har gjerne vært litt gule i fargen. Sukkersøte skjørt og luer. Vimpler og annet stasj på bildene. Slike bilder er super søte og passer kjempefint på veggen i et Vintage hjem. Men hva skjer når interiør moten endrer seg. Når linjene blir stramme og det skal være minimalistisk?

Når vi i ART FOTO fotografere snakker vi alltid sammen med deg som kunde i forkant. Finner ut hva du skal bruke bildene til, hvor skal de henge osv. Så legger vi opp og fotograferer etter ditt behov. Vi prøver alltids å ta noen tidløse bilder til veggen og mer moderne og større utvalg til album. På den måten får du begge deler !

 

2014-05-13_0001

 

Barnefotograf i Haugesund, ART FOTO

ART FOTO ligger på Kolnes / Førresfjorden som er i Karmøy kommune (fastlandssiden). Vi ligger rett med grensen mellom Tysvær, Karmøy og Haugesund kommune. ART FOTO er et kreativt fotostudio med tre faglærte fotografer. Alle våre fotografer har Mesterbrev. Det at ART FOTO er en mesterbedrift betyr trygghet og kvalitet for deg som kunde. Vi fotografere familiefoto, bryllup, nyfødt, baby, barn, gravid, familie, konfirmant, reklame, barnehage og skole foto. I tar også oppdrag utenbys og har mange foto oppdrag i Sveio, Stord, Bømlo, Bokn, Vindafjord, Stavanger og Bergen. Barefotografering syns vi er ekstra kjekt. 

no comments
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

BLOG

FOLLOW US

Menu