Bedriftsfotografering | Ansattbilder

Som dere sikkert har merket holder vi i ART FOTO på å bytte profil. Dette har vært en lang prosess. Vi har nå endelig funnet et uttrykk som vi er fornøyd med og vi holder på å sette sammen alle deler i bedriften for å matche det nye og ryddige uttrykket. Dette gjelder ikke bare skilt, nettside osv. Men også innpakning, utstilling i butikken , måter vi redigere bildene og mye annet. Men selvsagt så tar dette tid og vi er ikke helt på plass med alt enda. Men det kommer seg litt etter litt.

Det er Linn Andersen som har laget den nye profilen vår http://linnandersen.no/, vi er kjempefornøyd og kan absolutt anbefale henne. Ekstra kjekt var det og da at hun ville bruke oss som fotograf til sin bedrift. Hun trengte noen bilder til bruk på nettside, sosiale medier, borsjyre og visittkort. Hun ønsket bilder med et moderne uttrykk, som viste henne som person. Det er veldig kjekt å bli kontakte for å ta reklamebilder til bedriftsprofilering.

 

Hvis du har en bedrift så kontakt oss, så kan vi finne en løsning på bildene som kler din identitet. Det trenger ikke alltid være hvitbakgrunn og sort/hvitt bilder  på bedriftsbildene 🙂

 

2014-04-29_0002

2014-04-29_00012014-04-29_00042014-04-29_0003

 

 

 

ART FOTO fotografene består av et team av utdannede fotografer. Vi holder til  på grensen mellom Haugesund, Karmøy og Tysvær kommune. Vi fotograferer  barn, familie, konfirmasjon, bryllup, skole, barnehage, reklame og bedrifter.  Vi syns det er spesielt gøy å fotografere litt annerledes bedriftbilder, gjerne i miljø. Med god planlegging i forkant både i forhold til location og klær (gjerne bedriftens farger i klærne i en eller annen form) kan det bli veldig flotte bilder til bedriftsprofilering på nettside og sosialemedier. Kom til oss for dine ansattbilder.

no comments
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

BLOG

FOLLOW US

Menu