5 gode grunner til å velge ART FOTO som din barnehagefotograf

1. Valgfrihet for foreldrene med nettbutikk

Foreldrene får se mellom 3-9 ulike bilder av sitt barn. Basert på det vi ser foreldre stort sett bestiller har vi laget klar i vår nettbutikk tre forskjellige rabatterte pakker, i forskjellige prisklasser. Hvis en ikke ønsker en pakke kan en også bestille bilder eller andre produkter enkeltvis. Foreldrene velger selv hvilke bilder, hvilken størrelse og om de ønsker bildet i farge, svart/hvitt eller sepia. En trenger ikke å bestille bildene i papirformat – en kan kjøpe lerret, takkekort, mobildeksel, kopp, drikkeflaske, kalender eller bare filene om en heller ønsker det.

 

2013-08-07_003

2013-08-07_002

2. Vi er glad i naturen

Vi prøver hele tiden å gjøre det vi kan for å bidra til et mer miljøvennlig samfunn. Vi bruker ikke kjemikalier ved produksjon av våre barnehagebilder. Vi har en nettløsning hvor foreldrene kun bestiller de bildene de ønsker slik at vi ikke har retur på bilder og har derfor mindre svinn en mange av våre konkurrenter. Vi tar kun oppdrag hvor vi har lokale fotografer i nærområdet. Fra Stavanger i sør til Bergen i nord. På denne måten sparer vi miljøet mye. Flere av våre store konkurrenter, sender fotografer på store avstander gjerne med fly for å fotografere. Ved å bruke en lokal barnehagefotograf sparer du på den måten miljøet for unødvendig klimagassutslipp. Vi produserer også våre bilder lokalt og i Norge, derfor blir også bildepakkene kortreist.

 

2013-08-07_005

3. Enkelt for de ansatte

Med våre gode rutiner og systemer er det veldig enkelt for dere som er ansatte. Eneste vi trenger fra dere er en navneliste i forkant av fotografering i barnehagen. Denne listen er enkelt å få ut av de aller fleste administrasjonsystemer og vi har bruksanvisninger på dette til de fleste administrasjonsystemer på markedet.

Resten fikser vi. Vi sender ut “logg inn”- koder direkte til foreldrene på sms, e-mail eller per post. Foreldrene bestille i vår nettbutikk. Der betaler de enten med kort i nettbutikk eller så får de sendt faktura sammen med bestillingen. Vi sender bildene direkte hjem til foreldrene.

Vi liker å komme til barnehagen tidlig. På den måten kan vi begynne med portretter av de barna som er til stede. Vi trenger ikke å få barna  inn i noe spesiell rekkefølge, dere kan mixe avdelingene uten noe problem for oss.. Det gjør det ekstra lett for dere ansatte – ettersom dere da kan sende inn de barna som er klar i det øyeblikket.

Ved montasje gruppebilde slipper dere å samle barna  til gruppe bilde, da går fotograferingen enda raskere og med mindre stress.

 

2013-08-07_006

4. Ingen problem om du er syk

Vi har avtaler med fotostudioer i hele landet, slik at hvis noen ikke kan komme pga sykdom eller ferie kan de komme i et lokalt fotostudio å bli fotografert. Vi tar ingenting ekstra for denne servicen og du får bildene på samme måte til samme pris som de andre i barnehagen. Og har barnehagen valgt montasje gruppebilde kan vi også montere barnet inn i gruppebildet sammen med de andre barna i barnehagen.

2013-08-07_004

5. Mange måter å få gruppebilde

Hvordan vil dere ha deres gruppebilder?

  • Med tekst eller uten tekst
  • Ute eller inne
  • Samlet gruppe eller montasje med portrettbilder
  • Barnehagen/skolen sitt miljø eller studio bakgrunn

Vi har mange valg og gjør vårt ytterste for å skape det gruppebildet dere ønsker.

 

 

Ønsker dere flere gode grunner gå inn å les her

2013-08-07_001

 

2013-08-07_008

no comments
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

BLOG

FOLLOW US

Menu