10 gode grunner til å velge ART FOTO som din skole og barnehagefotograf

 

1. Vi er fotonerder

Våre fotografer lever og ånder for faget. Alle våre fotografer har Mesterbrev. Mesterutdannelse er den høyeste formelle utdannelsen innenfor fotografi i Norge. Vi er stadig på kurs for å lære mer og oppdatere oss i faget. Våre fotografer har også vunnet flere priser i fotokonkurranser blant profesjonelle fotografer. Vi er aktive medlemmer av Norges fotograf forbund, Norges skolefoto forbund, Rogaland fotograflaug og Bergen fotograflaug.

2013-08-07_002

 

2. Vi er glad i naturen

 

Vi prøver hele tiden å gjøre det vi kan for å bidra til et mer miljøvennlig samfunn. Vi bruker ikke kjemikalier ved produksjon av

 

våre bilder. Vi har en nettløsning hvor foreldrene kun bestiller de bildene de ønsker slik at vi ikke har retur på bilder og har derfor mindre svinn en mange av våre konkurrenter. Vi tar kun oppdrag hvor vi har lokale fotografer i nærområdet. Fra Stavanger i sør til Bergen i nord. På denne måten sparer vi miljøet mye. Flere av våre store konkurrenter, sender fotografer på store avstander gjerne med fly for å fotografere. Ved å bruke en lokal skole- og barnehagefotograf sparer du på den måten miljøet for unødvendig klimagassutslipp. Vi produserer også våre bilder lokalt og i Norge, derfor blir også bildepakkene kortreist.

2013-08-07_003

3. Valgfrihet for foreldrene med nettbutikk

Foreldrene får se 2 forskjellige bilder av sitt barn. Basert på det vi ser foreldre stort sett bestiller har vi laget klar i vår nettbutikk tre forskjellige rabatterte pakker, i forskjellige prisklasser. Hvis en ikke ønsker en pakke kan en også bestille bilder eller andre produkter enkeltvis. Foreldrene velger selv hvilke bilder, hvilken størrelse og om de ønsker bildet i farge, svart/hvitt eller sepia. En trenger ikke å bestille bildene i papirformat – en kan kjøpe lerret, takkekort, mobildeksel, kopp, drikkeflaske, kalender eller bare filene om en heller ønsker det.

2013-08-07_005

4. Enkelt for de ansatte

Med våre gode rutiner og systemer er det veldig enkelt for dere som er ansatte. Eneste vi trenger fra dere er en navneliste i forkant av fotografering i barnehagen / skolen. Denne listen er enkelt å få ut av de aller fleste administrasjonsystemer og vi har bruksanvisninger på dette til de fleste administrasjonsystemer på markedet.

Resten fikser vi. Vi sender ut “logg inn”- koder direkte til foreldrene på sms, e-mail eller per post. Foreldrene bestille i vår nettbutikk. Der betaler de enten med kort i nettbutikk eller så får de sendt faktura sammen med bestillingen. Vi sender bildene direkte hjem til foreldrene.

Vi liker å komme til barnehagen / skolen tidlig. På den måten kan vi begynne med portretter av de barna som er til stede. Vi trenger ikke å få barna / elevene inn i noe spesiell rekkefølge. Det gjør det ekstra lett for dere ansatte – ettersom dere da kan sende inn de barna som er klar i det øyeblikket.

Ved montasje gruppebilde slipper dere å samle barna / elevene til gruppe bilde, da går fotograferingen enda raskere og med mindre stress.

2013-08-07_004

 

5. Ingen problem om du er syk

Vi har avtaler med fotostudioer i hele landet, slik at hvis noen ikke kan komme pga sykdom eller ferie kan de komme i et lokalt fotostudio å bli fotografert. Vi tar ingenting ekstra for denne servicen og du får bildene på samme måte til samme pris som de andre i barnehagen/skolen. Og har barnehagen/skolen montasje gruppebilde kan vi også montere eleven/barnet inn i gruppebildet sammen med de andre.

2013-08-07_001

 6. Portrettbilder – fine bakgrunner ved inne foto eller fantastiske ute bilder.

Våre skole- barnehagefotografer er dyktige og har ingen problem med å fotografere ute om dere ønsker det. Faktisk elsker vi å fotografere ute i barnehagen / skolen sitt miljø.  Men skulle det bli skikkelig ruskevær eller dere ønsker inne-foto av andre grunner fotografere vi (2016) med enten grå eller hvit bakgrunn. Hvit og grå bakgrunn- passer inn i de fleste hjem per dagsdato.  

7. Mange måter å få gruppebilde

Hvordan vil dere ha deres gruppebilder?

  • Med tekst eller uten tekst
  • Ute eller inne
  • Samlet gruppe eller montasje med portrettbilder 
  • Barnehagen/skolen sitt miljø eller studio bakgrunn

Vi har mange valg og gjør vårt ytterste for å skape det gruppebildet dere ønsker.

2013-08-07_006

 

 

8. God kommunikasjon med barna / elevene 

Våre barnehage- skolefotografer har lang erfaring med å fotografere barn og ungdom. I tillegg til å fotografere barnehager og skoler fotografere de også konfirmanter og barnebilder i studio. Vi har erfaring med raskt å lese modellen – for å finne ut hvordan vi må gå fram for å få de beste bildene av akkurat den personen. Noen trenger en rolig tilnærming andre liker mer høylytt tøys og tull. Vi vet hvorfor og når småbarna må få spist å sovet. Vi forstår at de forskjellige alders trinnene har forskjellig humor og vi vet hva som passer til hva, også til de voksne. Vi har mange triks i ermet. Og skulle det absolutt ikke gå kan dere komme igjen i vårt studio eller et av våre avtalestudio å fotografere dere på nytt uten ekstra kostnad.

9. Effektivitet

Vi er vant til å fotografere store barnehager og skoler med stort tidspress. Vi har gode rutiner, masse erfaring og markedets beste løsninger som hjelper oss å fotografere raskt, stabilt og med god kvalitet. Med vårt system er det umulig å glemme et barn, med mindre barnet ikke stod på lista vi fikk i forkant. Det vi får mest tilbakemelding på når vi er i barnehager å fotografere er hvor raskt vi er ferdig i forhold til mengden vi fotografer. Brukes vi våre systemer og rutiner, er vi som regel ferdig med en 100 barns barnehage til kl 13.

2013-08-07_007

10. Bonus materiel

Vi levere alltid gruppebilde med ramme til barnehagen / skolen. De ansatte som er med på gruppebildet får også hvert sitt bilde.

Vi har egne web-områder til barnehagen/skolen. Den aktuelle kontaktpersonen kan få en sikker kode slik at de kan få lastet ned bilder til sitt administrasjonsystem, garderobe-bilder eller andre ting de ønsker bildefiler til.

Vi kan også levere idkort og nøkkelkort.

Hvis det er andre ting dere trenger, si ifra og vi kan se hva vi kan få til.

 

2013-08-07_008

Vi håper at dere velger oss til barnehagefotograf eller skolefotograf vi vil gjøre så godt vi kan for å tilrettelegge til deres behov.

 

 

1 kommentar
Kommentarer

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*
Menu